Vsebina vaše košarice

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Vizija sport d.o.o.

Tržaška cesta 77, 1370 Logatec 

tel: 01 754 22 00

Urnik za osebni prevzem blaga

in FOX servisnih storitev

pon-pet: 08:00 - 15:00

Zaprto: 24 in 31.12.2018 ter med decemberskimi prazniki

WTB plašč ByWay 650 x 47c road TCS

Redna cena: 51,90 €
Popust: -5,00 %
Prihranek: 2,60 €
Spletna cena: 49,31 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 0000000028014
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

WTB Byway plus plašč je cestni plašč z velikim poudarkom na vožnji po blatnem terenu. Zaradi svoje širine zagotavlja odličen oprijem in udobno vožnjo tudi v težjih blatnih razmerah, vendar pa s sredinskim gladkim profilom ostaja odlična izbira za asfalt. Stranski profil gume ima diamantno oblikovane čepke, ki zagotavljajo maksimalen oprijem, ko poganjate na vso moč. Dodatno pa stranski čepki nudijo zaščito pred kamenjem, vejami in ostalimi elementi narave, kadar raziskujete nov teren.

Zaradi svoje višine je obseg plašča enak kot pri cestnih plaščih dimenzije 700 x 30 mm, kar pomeni, da imate na enem kolesu možnost dveh različnih izkušenj. Byway plus plašč omogoča kolesarjem, da se udobno vozijo po makadamskih poteh brez, da bi na asfaltu izgubili na hitrosti.

Cestni plus plašč ohranja enako geometrijo kot obstoječa endurance cestna kolesa, vendar z dodanim volumnom, tubeless sistemom in 27,5 colskimi plašči, namesto klasičnih 700 c cestnih plaščev. Z dimenzijo 650b x 47c ohranja isti obseg gume kot 700 x 28 c plašč, potrebuje pa malo večji odmik verige, kot pri klasičnem cestnem kolesu.

Odlično lahko plašč kombinirate z WTB KOM i23 ali i25 27,5 col obroči in dobite lahke visoko volumenske obročnike pripravljene za visoke hitrosti.

TCS:
TCS™ (Tubeless Compatible System) tehnologija je rešitev za kolesarje, ki iščejo visoko zmogljivost, nizko težo in vzdržljive obročnike, ki jih je lahko namestiti, zabavno voziti in preprosto servisirati. TCS plašči so prvi tesnilni tubeless plašči, ki so prejeli Mavic UST® certifikat, kar pomeni dokazano ustreznost med plaščem in obročem. S to tehnologijo se lahko poslovite od kompresorjev, vzvodov in predrtih zračnic in pozdravite vaš polni kolesarski potencial.
TCS plašč z light tanko steno izboljša vozne lastnosti in niža težo kolesa. Tisti, ki pa iščejo dodatno vzdržljivost pa lahko izberejo plašče s touhg stenami, ki so na račun teže precej močnejši.

Dvokomponentna DNA guma:
Je popolna mešanica učinkovitosti, oprijema in vzdržljivosti. Sredinski del plašča ima vgrajene trše niti, kar dela plašč hitrejši in vzdržljivejši, zunanji čepki pa so iz mehkejše gume, ki izboljšuje krmiljenje in oprijem.

Tehnični opis, specifikacije:
Velikost koles: 650b (27.5 col)
Širina: 47c
Nivo: Cestni plus plašč TCS
Sestava: Dvokomponentna DNA guma
Stena: Tanka, lahka (light)
Struktura: TCS Aramid

Dodatni podatki

0
0.0
Povpraševanje: 0

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica